OmniTABLETS Menu

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το OmniMenu είναι ένα καινοτόμο σύστημα παρουσίασης του μενού ενός εστιατορίου. Επιτρέπει την αντικατάσταση των τυπωμένων καταλόγων με ταμπλέτες αφής (7" έως 10") που επιτρέπουν μια πολύ πιο ελκυστική και ζωντανή παρουσίαση του μενού χάρη στη χρήση τεχνολογιών πολυμέσων, φωτογραφιών και βίντεο. Οι πελάτες μπορούν με ένα απλό άγγιγμα πάνω στην οθόνη αφής και αφού επιλέξουν τη γλώσσα της αρεσκείας τους να δουν τον κατάλογο να ζωντανεύει και να παρουσιάζει με φωτογραφίες, βίντεο και άλλο υλικό, πληροφορίες για τα πιάτα της επιλογής τους, τα υλικά και τον τρόπο παρασκευής τους. Η προσφερόμενη λύση περιλαμβάνει ταμπλέτα επαγγελματικών προδιαγραφών, εφαρμογή (app) διαχείρισης / ανανέωσης του περιεχομένου και πακέτο υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ

ΟΦΕΛΗ - ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Κόστη Εκτύπωσης & Ανανέωσης Ενας ποιοτικός παραδοσιακός κατάλογος κοστίζει αρκετά και απαιτείται η ανανέωση του σχεδόμ κάθε χρόνο ή και συχνότερα. Το OmniMenu το πληρώνετε μία φορά, και μπορείτε ΑΠΛΑ και ΑΜΕΣΑ να αλλάζετε και να προσθέσετε ότι απαιτούν οι ανάγκες σας. Ευκολία Χρήσης Απλή στη χρήση εφαρμογή επιτρέπει την γρήγορη εξοικείωση και χειρισμό από όλους. Καλύτερη Παρουσίαση = Καλύτερες Παραγγελίες Εικόνες, Βίντεο, online πληροφόρηση, σχόλια πελατών και πολλές αλλες δυνατότητες σας βοηθούν να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας Μείωση Χρόνου & Κόστους Εξυπηρέτησης Με το Tablet Menu, μειώνετε σημαντικά το χρόνο εξυπηρέτησης των πελατών σας, επειδή πλέον δεν χρειάζεται να καλούν το προσωπικό σας, όσες φορές θα χρειάζονταν με τον παλιό σας κατάλογο. --------------------------------------------------- Η υιοθέτηση της λύσης των φηφιακών καταλόγων OmniMenu σας προσφέρει: Κόστη Εκτύπωσης & Ανανέωσης Ενας ποιοτικός παραδοσιακός κατάλογος κοστίζει αρκετά και απαιτείται η ανανέωση του σχεδόμ κάθε χρόνο ή και συχνότερα. Το OmniMenu το πληρώνετε μία φορά, και μπορείτε ΑΠΛΑ και ΑΜΕΣΑ να αλλάζετε και να προσθέσετε ότι απαιτούν οι ανάγκες σας. Ευκολία Χρήσης Απλή στη χρήση εφαρμογή επιτρέπει την γρήγορη εξοικείωση και χειρισμό από όλους. Καλύτερη Παρουσίαση = Καλύτερες Παραγγελίες Εικόνες, Βίντεο, online πληροφόρηση, σχόλια πελατών και πολλές αλλες δυνατότητες σας βοηθούν να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας Μείωση Χρόνου & Κόστους Εξυπηρέτησης Με το Tablet Menu, μειώνετε σημαντικά το χρόνο εξυπηρέτησης των πελατών σας, επειδή πλέον δεν χρειάζεται να καλούν το προσωπικό σας, όσες φορές θα χρειάζονταν με τον παλιό σας κατάλογο.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τα σημαντικώτερα λειτουργικά χαρακτηριστικά του OmniΜENU είναι: - Επιτρέπει τη δομημένη παρουσίαση του τιμοκαταλόγου της επιχείρησης, εμπλουτισμένου με κείμενο, φωτογραφίες και βίντεο. - Προσαρμόζεται τόσο όσον αφορά την αισθητική της όσο και τη δομή της προκειμένου να ταιριάζει με τη γενικότερη εικόνα και αισθητική της επιχείρησης. - Λειτουργεί σε κάθε τύπο ταμπλέτας, ανεξαρτήτως λειτουργικού, ανάλυσης και διαστάσεων και απαιτεί μόνο σύνδεση WiFi. - Οι ενημερώσεις και αλλαγές στο περιεχόμενο γίνονται εύκολα μέσα από ειδικό σύστημα διαχείρισης και υλοποιούνται άμεσα σε πραγματικό χρόνο. - Δυνατότητα αναβάθμισής της σε εφαρμογή παραγγελιοληψίας εντός και εκτός καταστήματος. Η OmniMenu Pro επιτρέπει επιπλέον την άμεση και αμφίδρομη επικοινωνία με τους πελάτες της επιχείρησης. Έτσι, αφ’ ενός μεν οι πελάτες μπορούν να ειδοποιήσουν άμεσα την επιχείρηση με το πάτημα ενός κουμπιού, αφ’ ετέρου η επιχείρηση μπορεί να στέλνει στοχευμένα μηνύματα σε πραγματικό χρόνο για την προβολή των εκδηλώσεων που διοργανώνει, των ειδικών προσφορών της ή οτιδήποτε άλλο κρίνει χρήσιμο. Επιπλέον, η εφαρμογή θα μπορεί να υποστηρίξει και λειτουργία «κράτησης τραπεζιού» για συγκεκριμένες μέρες και ώρες.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ


OmniTABLETS Menu

Σχετικά Υποσυστήματα, Λύσεις και Εφαρμογές

OmniTOUCH TABLETS

Αξιοποίηση επαγγελματικών ψηφιακών tablets σε Ξενοδοχεία, Επιχειρήσεις Εστίασης & Ψυχαγωγίας Καταστήματα και Επιχειρήσεις για δράσεις προβολής και ενημέρωσης

OmniTABLETS MenuBoard

Σύστημα Προβολής και Ενημέωσης με τεχνολογία Διάδρασης Πολλαπλής Αφής για επιχειρήσεις Εστίασης, Λιανικού Εμπορίου και Υπηρεσιών

ΣΧΕΤΙΚΑ BINTEO

`

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γενικός Διευθυντής :

Δακαλής Κωνσταντίνος
cdakalis@gmail.com, +30 69090 79225

Νέες Τεχνολογίες :

Βασιλάρας Σπύρος
spyros.vass@gmail.com, +30 69787 08440

Τηλέφωνο :

+30 210 7474821

Skype :

omnisignage

Email :

info@omnisignage.com

Διεύθυνση :

Απελλού 4, 10551, Αθήνα