OmniWiFi HotSpots

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σχεδιασμός και εγκατάσταση υποδομών Ασύρματης Δικτύωσης (WIFI HOTSPOT) σε Ξενοδοχεία, Τουριστικά Καταλύματα και επιχερήσεις Εστίασης αποτελούν μια από τις σημαντικώτερες δραστηριότητες μας. Χάρη στον συνδυασμό αρτιας προεργασίας, μεθοδικής υλοποίησης, ευελιξίας στην επιλογή εξοπλισμού και λογισμικού και πάνω από όλα τον επαγγελματισμό και τεχνική επάρκεια της ομάδας έργου, η εταιρεία έχει υλοποιήσει σημαντικό αριθμό έργων στον τομέα αυτό. Το εύρος των υλοποιήσεων περιλαμβάνονται από απλές εγκαταστάσεις σε μικρά ξενοδοχεία των Κυκλάδων μέχρι τις πιο σύνθετες εγκαταστάσεις σε αλυσίδες ξενοδοχείων σε Κρήτη και Δωδεκάνησα, που παρέχουν ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο σε σχεδόν 2000 πελάτες σε 800 δωμάτια με ποσοστό κάλυψης 100% πιστοποιημένο σε επίπεδο δωματίου. Παράλληλα στο έργο περιλαμβάνεται η υλοποίση πολλαπλών εταιρικών υποδικτύων ανα ομάδα χρηστών, χώρο και επίπεδο πρόσβασης. Ασύρματη ραδιοζεύξη εξασφαλίζει τη διανομή της διαθέσιμης χωρητικότητας ανάμεσα στα 4 ξενοδοχεία.

ΜΕΘΟΔΟΙ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΡΑΔΙΟΚΑΛΥΨΗΣ Προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ιδαιτερότητες και τους λειτουργικούς, φυσικούς και τεχνικούς περιορισμούς κάθε έργου όσον αφορά την ραδιοκάλυψη έχουμε αναπτύξει ενα ευρύ φάσμα λύσεων. Ενδεικτικά αναφέρονται: - Τοποθέτηση Σημείων Πρόσβασης (ΣΠ) σε σημείa περιμετρικά των εγκαταστάσεων - Συνδυασμός ΣΠ μεγάλης ισχύος και αναμεταδοτών σήματος - Αξιοποίηση υπάρχοντος τηλεοπτικού δικτύου και ειδικών ΣΠ ανά 3-5 δωμάτια - Αξιοποίηση τεχνολογιών Open Mesh ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ - ΡΟΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Το πλαίσιο των λύσεων και υπηρεσιών μας στην υλοποίηση ασύρματων δικτύων περιλαμβάνει: - ΣΤΟΧΟΘΕΤΗΣΗ ΕΡΓΟΥ & ΣΧΕΔΙΙΑΣΜΟΣ ΛΥΣΗΣ, μετά από ενδελεχή αποτύπωση των αναγκών του πελάτη, τον προσδιορισμό φυσικών και τεχνικών περιορισμών, του διαθέσιμου προυπολογισμού και επιτόπιες δοκιμές και μετρήσεις - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ - ΔΟΚΙΜΕΣ, ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ &ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΧΡΗΣΤΩΝ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ (NMS) - προαιρετικά - ΠΛΗΡΕΣ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΥΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ (Προληπτικής, απομακρυσμένης και επιτόπιας) - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ για την αξιοποίηση του WiFi HotSpot στην προβολή και προώθηση των υπηρεσιών του είτε μέσω των social media, είτε στην υλοποίηση λύσεων ενδοεπικοινωνίας κλπ.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ

Οι Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο, όχι μόνο από το δωμάτιο τους, αλλά και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Παράλληλα η ασύρματη δικτυακή υποδομή επιτρέπει την ανάπτυξη έξυπνων, ποιοτικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας (VoIP τηλεφωνία, εφαρμογές Digital Signage, Infokiosks κλπ) Στον τομέα της Εστίασης και Αναψυχής, προσφέρεται η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης των πελατών του καταστήματος στο διαδίκτυο, μέσω Η/Υ ή του κινητού τους ενώ παράλληλα διαμορφώνεται και η ασύματη δικτυακή υποδομή για εφαρμογές όπως η ασύρματη παραγγελιοληψία και η απομακρυσμένη επιτήρηση του καταστήματος και των χώρων του. Στον χώρο των επιχειρήσεων, η χρήση ασύρματης δικτύωσης απαλλάσσει την επιχείρηση από την ανάγκη για δαπανηρές εγκαταστάσεις δομημένης καλωδίωσης, επιτρέπει την κινητικότητα των εργαζομένων στους χώρους της επιχείρησης, την πρόσβαση επισκεπτών και συνεργατών στο Διαδίκτυο και φυσικά αποτελεί εύκολα επεκτάσιμη λύση ανάλογα με τις ανάγκες τις επιχείρησης.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Προσφερόμενες Υπηρεσίες Εγκατάστασης Eνα εργο WiFI HotSpot περιλαμβάνει εργασίες όπως: -Εκπόνηση μελετών αποτύπωσης αναγκών χώρου (Site Survey) σε υποψήφια σημεία ανάπτυξης ασύρματου δικτύου (WLAN) -Εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης -Εγκατάσταση, ρύθμιση και παραμετροποίηση ενεργού και δικτυακού εξοπλισμού -Εγκατάσταση, ρύθμιση και παραμετροποίηση τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και Η/Υ -Παροχή της ευρυζωνικής σύνδεσης (ADSL ή μισθωμένη γραμμή) -Λογισμικό ΑΑΑ διαχείρισης και χρέωσης ασύρματου δικτύου. -Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης (Ηelp Desk και Τεχνικός Υπηρεσίας, δυνατότητα ανταπόκρισης 24 ωρών (εφόσον προβλέπεται από το συμβόλαιο τεχ/κης υποστήριξης), δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου και επισκευής μέσω VPN. Περιληπτική Τεχνική Περιγραφή Το OmniWiFI Hotspot τοποθετείται μεταξύ των wireless access point και της σύνδεσης ADSL internet και λειτουργεί σαν πύλη από το ασύρματο δίκτυο στο internet. Όταν ο ασύρματος χρήστης προσπαθήσει να μπει στο internet τότε τον εντοπίζει o controller του OmniWiFI και του ζητά να χρησιμοποιήσει το όνομα χρήστη και το κωδικό που έχει. Όταν τα χρησιμοποιήσει και είναι σωστά, τότε του δίνει πρόσβαση ανάλογα με τα δικαιώματα που του έχουμε δώσει, που μπορεί να είναι με βάση τον χρόνο παραμονής στο internet, την μέγιστη ταχύτητα πλοήγησης και των συνολικό όγκο δεδομένων κατά την πλοήγηση του. Η διαχείριση των χρηστών καθώς και τα δικαιώματά τους γίνονται εύκολα μέσα από ειδική web based εφαρμογή, που επιτρέπει να δημιουργούνται ομάδες χρηστών, με διαφορετικά δικαιώματα. Τα βασικά δομικά στοιχεία ενός συστήματος OmniWiFi HotSpot είναι τα εξής: -Ηλ/νικός Υπολογιστής που φιλοξενεί την εφαρμογή ΟmniAAA -Access Points (Σημεία Ασύρματης Πρόσβασης) -Κεραίες διπλής ζώνης, ευρέως φάσματος, ευαισθησίας 9-16dBi -Switches(Σημεία συλλογής των Access point).

ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ


OmniWiFi HotSpots

Σχετικά Υποσυστήματα, Λύσεις και Εφαρμογές

OmniWiFi Apps

Αξιοποιήστε την πιο σημαντική παροχή σας, το WiFi! Μεταμορφώστε τα Logins σε Likes, Followers, Check-ins & Emails !

OmniTV-WiFi

Αξιοποίησησ της υπάρχουσας τηλεοπτικής καλωδίωσης του Ξενοδοχείου για την ανάπτυξη Ευρυζωνικού Δικτύου WiFi

OmniWiFi Location Services

Αξιοποίηση τεχνολογιών ασύρματου εντοπισμού Θέσης για στοχευμένες δράσεις Μarketing & Προβολής

OmniWiFi NMS Support

Υπηρεσίες και Συστήματα (NMS) Απομακρυσμένης και Επιτόπιας Τεχνικής Υποστήριξης Ασυρμάτων Δικτύων και WiFi HotSpots

OmniWiFi Feed

Υπερταχείς συνδέσεις Internet "Ασύρματα & Αξιόπιστα"

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γενικός Διευθυντής :

Δακαλής Κωνσταντίνος
cdakalis@gmail.com, +30 69090 79225

Νέες Τεχνολογίες :

Βασιλάρας Σπύρος
spyros.vass@gmail.com, +30 69787 08440

Εμπορική Διεύθυνση :

Πασχάλης Βασίλης
basilhs_st@yaho.gr, +30 69700 77575

Τηλέφωνο :

+30 210 7474821

Skype :

omnisignage

Email :

info@omnisignage.com

Διεύθυνση :

Απελλού 4, 10551, Αθήνα